email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Horoscop contabil 13.09.2007

horoscopcontabil

                                Horoscop contabil 13.09.2007

Horoscop contabil - BERBEC
(21 mar - 20 apr)

Timp ciudat. Simtiti ca timpul are o conotatie cu totul aparte, azi, pentru dvs., fie pentru ca trece incredibil de lent si va pune rabdarea la incercare, fie pentru ca va pune in fata unei lectii de viata prin care sunteti avertizat(a) sa pretuiti mai mult vremea care trece. Posibil sa discutati cu o persoana mai in varsta de la care intelegeti valoarea timpului din alta perspectiva.

Sfatul astrologului: incercati urmatoarea tehnica de meditatie – priviti secundarul unui ceas si imaginati-va purtat(a) de secunde intr-o calatorie fascinanta prin timp.

Horoscop contabil - TAUR
(21 apr - 21 mai)

Renuntare altruista. Ca sa faceti cuiva drag pe plac trebuie sa renuntati la propriile dorinte. Sunteti insa dispus(a) sa faceti compromisuri la nevoie, mai ales daca este vorba despre cei apropiati. Veti spune "da” intr-o situatie in care, cu alte ocazii, ati fi sustinut cu vehementa contrariul, dar apar si momente in care sacrificiile sunt necesare pentru a pastra linistea si armonia in cuplu.

Sfatul astrologului: propria opinie nu e sinonima intotdeauna cu adevarul.

Horoscop contabil - GEMENI
(22 mai - 21 iun)

Spirit de contradictie. Va distreaza sa contraziceti, sa discutati de pe pozitii adverse, dintr-o nevoie nebuna de provocare intelectuala si comunicare. Colegii vor sti ca acesta nu e motiv de suparare, ci este doar incercarea dvs. de a-i provoca putin, pentru ca va place foarte mult sa castigati o polemica. Veti gasi imediat solutii de a aplana conflictele, aratandu-le ca nu a fost decat o gluma.

Sfatul astrologului: aveti grija, totusi – critica in exces dauneaza grav prieteniei.

Horoscop contabil - RAC
(22 iun - 22 iul)

Colegialitate. Va simtiti bine la serviciu, intr-un colectiv numeros, prezidat de o persoana interesanta, care are ce discuta cu oricine. Aveti multe de invatat din dialogul cu acest coleg, care poate deveni un fel de sfatuitor al intregii echipe. Aveti impresia ca se leaga mult mai bine relatia cu colaboratorii dvs. datorita unui dialog pasnic si deschis din ambele directii.

Sfatul astrologului: comunicati cat mai mult cu membrii echipei dvs. de lucru.

Horoscop contabil - LEU
(23 iul - 22 aug)

Va relaxati. Asteptati cu infrigurare un raspuns de la persoana iubita si va faceati tot felul de griji din cauza intarzierii lui. Azi, acest mesaj poate veni, ceea ce va ia o piatra de pe inima. Va linistiti, simtiti ca totul revine la normal si temerile initiale dispar ca prin minune. Raspunsul celui drag (celei dragi) va satisface, deci aveti toate motivele sa va relaxati din nou.

Sfatul astrologului: incercati, pe viitor, sa nu va mai tensionati pana intr-acolo incat sa nu va mai puteti concentra in cadrul activitatilor de zi cu zi.

Horoscop contabil - FECIOARA
(23 aug - 21 sept)

Legea se pune contra! Legea va interzice, in unele situatii, sa actionasi asa cum ati dori, ca atare azi veti resimti blocaje drastice in ceea ce doriti sa faceti. Parca peste tot vi se spune "nu e voie”, "interzis”, "nu se poate”, ceea ce reduce cheful dvs. initial. Daca vedeti ca tot timpul sunteti oprit(a) din avant, e posibil sa va pierdeti interesul pentru scopul propus la inceput si sa renuntati.

Sfatul astrologului: orice ar fi, nu eludati legea; nu ati face decat sa va bateti inutil cuie in talpa!

Horoscop contabil - BALANTA
(22 sept - 22 oct)

Obiectiv partial indeplinit. Drumurile acestei zile sunt obositoare, fie pentru ca va solicita mult la nivel intelectual – deplasari in interes de serviciu in cadrul carora luati contact cu multe persoane –, fie pentru ca nu reusiti sa duceti la indeplinire sarcinile propuse. Va veti intoarce acasa extenuat(a) si cu insatisfactia ca nu ati terminat ce ati intentionat, fiind nevoit(a) sa mai plecati si altadata.

Sfatul astrologului: nu va lasati pagubas(a); chiar de astazi, puteti incepe sa lucrati din nou pentru atingerea obiectivului dvs. principal.

Horoscop contabil - SCORPION
(23 oct - 21 nov)

Sunteti "No. 1"! Va remarcati usor in orice imprejurare pentru ca degajati un aer nou, puternic, de om stapan pe sine, cu incredere absoluta in propriile calitati. Daca trebuie sa va sustineti cauza intr-o confruntare cu rivali puternici, aveti toate sansele de castig, pentru ca nu va lasati doborat(a) usor de concurenti. Sunteti, de departe, cel mai bun (cea mai buna), totul e sa le aratati si celorlalti acest lucru!

Sfatul astrologului: nu va autolaudati; lasat-i pe altii sa se ocupe de asta si nu veti regreta.

Horoscop contabil - SAGETATOR
(22 nov - 20 dec)

Invingeti! Sunteti pregatit(a) sa va luptati cu toti cei care incearca sa va taie avantul sau sa va contrazica, pentru ca ati gasit dovezi palpabile in avantajul dvs.. Nu veti fugi de confruntare pentru ca sunteti hotarat(a) sa demonstrati ca adevarul va apartine. Stiti foarte bine ca orice disputa poate ajunge la un final in favoarea dvs.. Aveti argumente forte pentru un castig de cauza. Luptati-va deci pentru drepturile dvs.!

Sfatul astrologului: chiar daca aveti destui aliati, este bine sa va bazati in principal pe propriile dvs. puteri si cunostinte.

Horoscop contabil - CAPRICORN
(21 dec - 19 ian)

Succes financiar. Succesul financiar este asigurat astazi, reusind sa va atingeti usor scopurile de natura materiala, fie ca este vorba despre achizitii noi si costisitoare sau despre obtinerea unor fonduri absolut necesare. Daca iesiti la cumparaturi, ati putea intra in posesia unui obiect pe care vi l-ati dorit multa vreme si pentru care ati adunat ban dupa ban. Veti fi foarte mandru(a) de reusitele financiare ale zilei.

Sfatul astrologului: chibzuiti bine ce veti face cu banii; este, poate, momentul sa investiti.

Horoscop contabil - VARSATOR
(20 ian - 18 feb)

Vesti bune. Vestile care sosesc astazi de unde nici nu va asteptati sunt foarte bune si deveniti dintr-o data mai vesel(a), mai optimist(a), mai plin(a) de viata in asteptarea evenimentelor abia anuntate. Daca ati putea, ati grabi cumva lucrurile ca sa va vedeti visul implinit mai repede, aici si acum, insa nu puteti face decat sa lasati timpul sa curga normal. Oricum, veti ajunge cu siguranta la momentul mult sperat!

Sfatul astrologului: relaxati-va; este momentul sa dati frau liber creativitatii si ideilor originale.

Horoscop contabil - PESTI
(19 feb - 20 mar)

Bani, bani, bani… Banii sunt o preocupare principala astazi, fie pentru ca urmeaza sa intrati in posesia unei sume semnificative ce vi se cuvine – un drept, o mostenire, un onorariu –, fie pentru ca sunteti obligat(a) sa cheltuiti mai mult decat de obicei. Vehiculati multi bani, intrati in contact cu persoane sau institutii cu care discutati despre bani la nivel mai larg: credite, rate, impozite de platit.

Sfatul astrologului: mare atentie la semnarea oricarui contract de credit; analizati bine daca il puteti sustine ulterior.

NOUTATI din Legislatia Contabila

CECCAR 2024 - Subiecte rezolvate pentru Accesul la Stagiu!


Cele 100 de teste-grila sunt exact 
in genul celor care se dau la examen!
 
Sunt teste foarte variate, in perfecta concordanta cu metodologia de examinare, insotite de temeiuri legale si explicatii profesioniste. Ele acopera toate domeniile din programa de examen:
  • contabilitate;
  • fiscalitate; 
  • drept; 
  • evaluarea economica si financiara a intreprinderilor; 
  • audit; 
  • expertiza contabila; 
  • doctrina; 
  • deontologia profesiei contabile.
...Vezi AICI detaliile complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
horoscopcontabil


Data aparitiei: 13 Septembrie 2007

Votati articolul "Horoscop contabil 13.09.2007":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X