email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Horoscop contabil 17.09.2007

horoscopcontabil

                                   Horoscop contabil 17.09.2007       

Horoscop contabil - BERBEC

(21 mar - 20 apr)

Succes moderat. Aveti un succes la serviciu care insa nu va satisface pe deplin. Astazi ati putea rezolva si o problema mai veche de sanatate. Diseara, incercati sa va relaxati, pentru ca maine urmeaza o zi plina de peripetii.
Sfatul astrologului: se anunta o saptamana destul de grea; ca atare, incercati sa va organizati cat mai bine inca de azi.

Horoscop contabil - TAUR

(21 apr - 21 mai)

Secrete. Prevedeti anumite lucruri din comportamentul celorlalti. Un prieten este pe cale sa va afle anumite secrete, dar va dati seama la timp, suficient de repede cat sa mai puteti schimba subiectul. Nu este cazul sa le spuneti celorlalti ce aveti de gand.
Sfatul astrologului: chiar daca nu este o regula, este bine uneori sa pastrati pentru dvs. informatiile pretioase.

Horoscop contabil - GEMENI

(22 mai - 21 iun)

Familie. Va preocupa relatia cu cei de acasa. In ultimul timp, au fost mai rezervati cu dvs. sau ati observat ca tin unele secrete. Ar fi cazul sa convocati un consiliu de familie in care sa dezbateti problemele, in nici un caz sa nu amanati problema!
Sfatul astrologului: nu lasati pe altadata nimic; saptamana aceasta, lucrurile sunt de asa natura incat trebuie rezolvate pe loc.

Horoscop contabil - RAC

(22 iun - 22 iul)

Schimbare. Veti asista la o reuniune de familie in cadrul careia se dezbat lucruri importante. Ati putea afla ca ceilalti se gandesc sa faca o schimbare, poate chiar de casa, lucru care nu va este tocmai pe plac.
Sfatul astrologului: incercati sa nu va enervati, pentru ca nu ajuta la nimic; chiar daca sunteti de alta parere, forumati-va cu ton moderat argumentele.

Horoscop contabil - LEU

(23 iul - 22 aug)

Discutii aprinse. Veti purta o discutie aprinsa cu un coleg de la serviciu care va face probleme. Un prieten va va da apa la moara prin dezvaluirea unui subiect incitant. Atributiile profesionale va vor distrage atentia de la alte barfe.
Sfatul astrologului: fiti cat se poate de tolerant(a) azi si intreaga saptamana; vor fi destule momente cand colegii va vor calca pe bataturi.

Horoscop contabil - FECIOARA

(23 aug - 21 sept)

Revigorare neasteptata. Chiar daca starea dvs. sufleteasca este neschimbata, spre amiaza s-ar putea sa nu va mai recunoasteti. Vestea unei reusite va va revigora in cel mai scurt timp si va va impulsiona catre noi afaceri. Partenerul vrea sa va ajute si ati putea profita de acest lucru pentru a va mai usura munca.
Sfatul astrologului: lasati-va ajutat(a); aveati oricum nevoie acuta sa mai delegati din responsabilitati.

Horoscop contabil - BALANTA

(22 sept - 22 oct)

O zi buna. Ceea ce pare a fi o problema grava pentru dvs. se va dovedi in cele din urma a fi o simpla neintelegere. Veti afla ca schimbarea de care va temeati atat de mult la serviciu nu va mai avea loc. Cat despre discutiile de care va temeati ca vor avea loc acasa nici vorba!
Sfatul astrologului: ziua de astazi se va dovedi mult mai buna decat in anticiparile dvs.; oferiti-va ragazul de a face o plimbare seara.

Horoscop contabil - SCORPION

(23 oct - 21 nov)

Solicitari. Un prieten care este stramtorat va va cere un imprumut. Trebuie sa fiti foarte atent(a) la cum cheltuiti banii, pentru ca cerintele casnice sunt mari. Ar fi cazul sa verificati daca cei carora le-ati acordat increderea merita intr-adevar sprijinul dvs..
Sfatul astrologului: incercati, pe cat posibil, sa tineti de bani; nu este vorba despre zgarcenie, ci despre cumpatare.

Horoscop contabil - SAGETATOR

(22 nov - 20 dec)

Nevoie de timp. Chiar daca nu duceti lipsa de nimic, problemele financiare va preocupa mai mult decat ar trebui. Din cauza ritmului in care munciti, riscati sa neglijati pe cineva care tine la dvs. si v-ati putea atrage reprosuri. Faceti-va timp, daca nu pentru dvs., macar pentru cei dragi.
Sfatul astrologului: puteti alege orice in aceasta seara; important este numai sa fiti alaturi de familie, sa va petreceti timpul impreuna.

Horoscop contabil - CAPRICORN

(21 dec - 19 ian)

Munca (prea) multa. Munciti prea mult pentru cat sunteti platit(a) si lucrul acesta va pune pe ganduri. S-ar putea sa va doriti o schimbare a serviciului si incepeti deja sa va interesati. Amanarile sunt atributul acestei zile, astfel ca veti fi nevoit(a) sa amanati decizia pentru alta zi.
Sfatul astrologului: ganditi-va foarte bine inainte de a lua o decizie definitiva; cantariti bine toate argumentele pro si contra.

Horoscop contabil - VARSATOR

(20 ian - 18 feb)

Proiect financiar. Veti incepe sa lucrati la un proiect care v-ar putea imbunatati statutul financiar. Va simtiti insa impiedicat(a) de cineva care incearca sa va puna bete in roata. Veti reusi sa semnati un act care va garanteaza anumite beneficii.
Sfatul astrologului: nu cedati presiunilor; aveti o idee foarte buna pentru a va atrage noi venituri si merita sa faceti totul pentru a o pune in practica.

Horoscop contabil - PESTI

(19 feb - 20 mar)

Diplomatie. Daca ati facut o greseala in dragoste, este bine sa o indreptati in cel mai scurt timp cu putinta. Unul dintre parinti sau un alt apropiat v-ar putea reprosa ca nu va faceti suficient timp pentru familie sau ca tratati problemele casnice cu prea multa superficialitate. Diplomatia este cuvantul cheie al acestei zile!
Sfatul astrologului: vreti sa le faceti pe toate, dar nu va ajunge, bineinteles, timpul; familia, in orice caz, ar trebui sa se numere printre prioritatile de top.

NOUTATI Contabile 2024

Cum sa „citesti” si sa interpretezi perfect o balanta contabila?


Ghidul practic Balanta de verificare de la A la Z. Analize, corelatii, studii de caz vine in ajutorul dvs. pentru a va scapa de:

• erori de inregistrare aducatoare de amenzi usturatoare din partea inspectorilor veniti in control
• lipsa de cunostinte temeinice din domenii conexe
• lipsa de experienta in lucrul cu conturile, mai ales cand acestea sunt noi, renumerotate ori abrogate!
• incapacitatea de a lua masuri profitabile prin ajustarea balantei pentru profit maxim
• riscul incalcarii legislatiei in vigoare.

Simplifica-ti si securizeaza-ti munca!

...vezi AICI lista completa >>

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
horoscopcontabil


Data aparitiei: 17 Septembrie 2007

Votati articolul "Horoscop contabil 17.09.2007":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X