email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Horoscop contabil 21.09.2007

horoscopcontabil

                               Horoscop contabil 21.09.2007

Horoscop contabil - BERBEC

(21 mar - 20 apr)

Neglijenta. Sunteti neglijent(a) in chestiunile de ordin material si aveti, pe deasupra, tendinta sa aruncati cu bani in stanga si in dreapta, ceea ce va poate dezechilibra bugetul, daca nu va mai puneti frana la cheltuieli. Nu va simtiti pe un teren prea sigur in privinta banilor, dar o mare parte din vina o purtati chiar dvs., pentru ca sunteti destul de risipitor(are) in aceasta perioada.

Sfatul astrologului: Incercati sa cantariti mai bine cand e cazul sa scoateti bani din buzunar.

Horoscop contabil - TAUR

(21 apr - 21 mai)

Impacare. Daca erati in relatii tensionate cu un prieten sau cu un coleg, astazi este momentul ideal pentru a face pace. Unul trebuie sa intinda o mana spre impacare si sa-si prezinte scuzele sau macar justificarile pentru ceea ce a stricat relatia, iar celalalt va fi dispus sa asculte si sa ierte.

Sfatul astrologului: Daca va simtiti vinovat(a) fata de cineva, acum e momentul sa restabiliti echilibrul si sa redeveniti prieteni.

Horoscop contabil - GEMENI

(22 mai - 21 iun)

Initiativa. Este o zi placuta si dinamica, in care puteti culege laurii victoriei, daca va implicati serios in proiectele incepute. Si munca, si dragostea au ceva bun de oferit acum, dar depinde numai de energia pe care o investiti in aceste planuri. Asteptand doar de la altii succesul, veti astepta mult si bine, ca atare luati initiativa si creati-va singur(a) conditiile pentru a ajunge la ceea ce doriti.

Sfatul astrologului: Aveti motive de bucurie azi, nu trebuie decat sa va relaxati!

Horoscop contabil - RAC

(22 iun - 22 iul)

Dor. Persoana iubita e departe si-i duceti dorul sau poate aveti sansa de a pleca impreuna intr-o calatorie. Drumul in sine poate fi un motiv bun de dialog si de apropiere, deci profitati de timpul petrecut impreuna pentru a pune tara la cale.

Sfatul astrologului: Exista si sansa de a cunoaste pe cineva printr-un mijloc de comunicare, iar atractia se poate resimti chiar si de la distanta.

Horoscop contabil - LEU

(23 iul - 22 aug)

Graba. Plin(a) de energie, de entuziasm, de avant, sunteti pregatit(a) pentru orice confruntare. La cat de aprins(a) sunteti astazi, ar fi culmea sa nu ajungeti repede la scopurile propuse, dar sunteti totusi un pic cam impulsiv(a) si grabiti prea mult ritmul de evolutie al planurilor incepute.

Sfatul astrologului: Graba poate strica multe, ca atare incercati sa va tineti sub control avantul, ca sa nu sariti peste niste etape intermediare obligatorii.

Horoscop contabil - FECIOARA

(23 aug - 21 sept)

Ajutor. Ii sunteti de ajutor unei persoane mai tinere si mai neexperimentate, care a ajuns intr-un impas. Dvs. stiti ce trebuie facut in astfel de situatii si nu va pierdeti cu firea, ci luati lucrurile usor si cu maturitate, pana ce ajungeti la rezolvarea lor.

Sfatul astrologului: Jucati rolul de salvator pentru persoanele care au impresia ca totul e usor, cand, de fapt, situatia e mai grava decat pare la prima vedere.

Horoscop contabil - BALANTA

(22 sept - 22 oct)

Detasare. Luati o pauza in iuresul unor evenimente si, pentru ca va detasati, macar putin, de ce se petrece in jur, incepeti sa priviti lucrurile mult mai clar, fara implicare directa.

Sfatul astrologului: Uneori e nevoie sa va retrageti din furtuna ca sa intelegeti mai bine cum stau lucrurile, iar azi aveti ocazia de a va limpezi orizonturile, descoperind pe ce pozitie va aflati si incotro mergeti.

Horoscop contabil - SCORPION

(23 oct - 21 nov)

Succes comun. Perspectivele se arata a fi foarte promitatoare in privinta unor planuri in care sunt implicati si cei din familie. Va aduceti cu totii contributia pentru un succes comun si, pentru ca toti priviti lucrurile foarte serios si optimist, veti ajunge usor la scopurile propuse.

Sfatul astrologului: Se anunta evenimente fericite in familie sau in anturajul de prieteni si abia asteptati sa ajungeti mai repede la ele.

Horoscop contabil - SAGETATOR

(22 nov - 20 dec)

Dificultati. Ajungeti la finalul unor demersuri oficiale, cum ar fi un proces sau un curs de specializare, desi pare sa fie un sfarsit cam brusc, fara sa ajungeti la ceea ce v-ati propus. Poate vi se cere sa schimbati totul in ultima clipa, pentru ca directia pe care ati mers nu s-a dovedit a fi cea mai profitabila.

Sfatul astrologului: Birocratia va pune numai bete in roate, iar legile nu tin cu dvs.; de aceea, este bine sa cumpaniti indelung fiecare decizie.

Horoscop contabil - CAPRICORN

(21 dec - 19 ian)

Trecut salvator. O situatie din trecut, care nu se rezolvase pozitiv candva, ajunge abia acum la un apogeu, cu sanse maxime de a fi dusa la bun sfarsit. Norocul dvs. vine din trecut, poate afland ca o situatie veche are acum sorti maximi de izbanda sau intalnindu-va cu o veche cunostinta ce poate juca abia acum un rol salvator.

Sfatul astrologului: Priviti spre trecut pentru ca de acolo vine sansa!

Horoscop contabil - VARSATOR

(20 ian - 18 feb)

Liniste . Viata de cuplu este calma si monotona, dar linistea care s-a asezat in camin este benefica rezolvarii unor probleme cotidiene in care ambii parteneri se implica in egala masura.

Sfatul astrologului: Pentru ca nu apare nimic care sa agite spiritele, puteti sta mai mult de vorba pentru a gasi solutii comune la eventualele neintelegeri conjugale.

Horoscop contabil - PESTI

(19 feb - 20 mar)

Solutionare. Una dintre problemele financiare care v-a deranjat isi gaseste astazi o solutionare pozitiva. Ori primiti niste bani care va scot din impas la momentul cel mai potrivit, ori scapati cu bine de o datorie sau de o cheltuiala obligatorie care va stresa la culme.

Sfatul astrologului: Nimic din ceea ce pare grav, pe moment, nu ramane asa pana la finalul zilei.

NOUTATI Contabile 2024

A aparut: Ghidul Practic al Monografiilor Contabile 2024


Nu rata ghidul practic care te scoate acum din impasul generat de orice inregistrare contabila!

76 monografii, de maxima actualitate, intocmite impecabil, dezvoltate dupa o structura completa:

Prezentarea cadrului legal
• Noutatile legislative legate de subiectul dezbatut
• Tratamentul contabil exemplificat prin cazuri practice si exemple
• Inregistrarile contabile aferente fiecarui caz practic prezentat
• Tratamentul din punct de vedere fiscal, al TVA si al impozitului pe profit
• Atentionari, recomandari, sfaturi referitoare la subiect

...Vezi AICI detaliile complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
horoscopcontabil


Data aparitiei: 21 Septembrie 2007

Votati articolul "Horoscop contabil 21.09.2007":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X