email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Horoscop contabil 24.09.2007

horoscopcontabil

                           Horoscop contabil 24.09.2007

Horoscop contabil - BERBEC

(21 mar - 20 apr)

Inactiune. Este o zi atat de linistita si de lipsita de actiune, incat puteti profita din plin de putina odihna. Parca singurele preocupari sunt lenea, somnul, statul degeaba, mancarea si orice alta activitate care nu va solicita prea mult din punct de vedere fizic. Va preocupa banii, fie ca trebuie sa platiti niste facturi restante, fie ca vreti sa faceti rost de ceva in plus.
Sfatul astrologului: Poate discutati afaceri cu vreun prieten sau va vine o idee sa cumparati ceva.

Horoscop contabil - TAUR

(21 apr - 21 mai)

Nestatornicie. Sunteti cam nestatornic(a) in iubire si va cam jucati cu sentimentele celui(celei) drag(i). Parca il(o) jucati pe degete, asa cum ati dori, iar atitudinea dvs. – desi tandra si sentimentala – se schimba prea des, incat partenerul(a) nu mai intelege ce vreti de la el(ea).
Sfatul astrologului: Fiti mai decis(a) in relatia cu el(ea), ca sa nu lasati loc de indoiala sau de interpretari gresite ale eventualelor glume pe care le faceti. Fiti simpatic(a), dar nu cinic(a) cu el(ea).

Horoscop contabil - GEMENI

(22 mai - 21 iun)

Risc. Un risc major trece prin calea dvs., dar e foarte greu de spus in ce plan al vietii dvs. Ceva se strica, fie ca e vorba despre vreun obiect din casa, fie despre o relatie in care ati investit major.
Sfatul astrologului: Fiti extrem de atent(a) la starile conflictuale sau la situatiile periculoase ale acestei zile, pentru ca din ele se pot ivi momente critice. Poate puneti punct, spre binele dvs, unei stari negative.

Horoscop contabil - RAC

(22 iun - 22 iul)

Critici. Nu va place cum va trateaza un prieten si ripostati vehement, dar ar trebui sa va ganditi foarte serios daca judecata lui e justa si obiectiva. Analizati daca aceste critici au un sambure de adevar sau daca e doar o apreciere incorecta sau rautacioasa la adresa dvs. si abia dupa ce extrageti o concluzie realista decideti raspunsul pe care sa i-l dati.
Sfatul astrologului: Nu intoarceti armele fara sa fiti sigur(a) ca aveti dreptate.

Horoscop contabil - LEU

(23 iul - 22 aug)

Telefon. Puteti da un telefon unei persoane cu functie – seful, profesorul – sau parintilor, pentru ca legatura cu persoanele care ocupa un loc respectabil in ierarhia dvs. de valori este favorizata. Poate vi se face o propunere interesanta sau solicitati ajutorul pentru rezolvarea unor probleme oficiale.
Sfatul astrologului: Un prieten cu post suspus pe la vreo institutie de stat va poate fi de folos, daca aveti curajul sa-i cereti sprijinul.

Horoscop contabil - FECIOARA

(23 aug - 21 sept)

Cautari. Va preocupa niste probleme de la serviciu si va consumati bunatate de dimineata tot cautand solutii. Culmea e ca le veti si gasi, pentru ca nu va puteti lua gandul de la sarcinile dificile. Nici nu se pune problema sa va distrati sau relaxati cand va stau atatea pe cap.
Sfatul astrologului: Chiar si azi mai munciti ceva prin casa sau faceti putina ordine prin treburile incepute: ori casnice, ori de afaceri.

Horoscop contabil - BALANTA

(22 sept - 22 oct)

Control. Aveti atitudini total opuse in compania persoanei care va place. Desi sentimentele sunt extrem de intense si parca va vine sa explodati cand sunteti in compania celui(celei) drag(i), ceva va spune sa va tineti sub control focul si sa abordati o fata calma, rece, misterioasa.
Sfatul astrologului: Poate sunteti abia la inceputul unei relatii si nu ati vrea sa dati totul din prima, de aceea mai pastrati putina taina si pentru altadata. E greu sa va tineti emotiile ascunse.

Horoscop contabil - SCORPION

(23 oct - 21 nov)

Noroc. Un mare noroc poate veni azi de la drum, deci dati un telefon rudelor sau prietenilor de departe sau urcati chiar dvs. in masina si plecati undeva. Nu se stie ce va asteapta la destinatie, dar puteti avea parte de un moment mai special. Poate va indragostiti, poate intalniti pe cineva interesant sau petreceti cateva ore foarte animate cu un amic simpatic.
Sfatul astrologului: Putina miscare n-ar strica...

Horoscop contabil - SAGETATOR

(22 nov - 20 dec)

Ajutor. Cel care va poate ajuta cel mai bine in rezolvarea unei probleme care va preocupa este ori un parinte sau frate, ori persoana iubita, deci nu ezitati sa cereti ajutor in astfel de momente.
Sfatul astrologului: Un dialog deschis cu el va poate oferi o solutie sau macar o incurajare prin care aflati ca, oricat de greu ar fi, cineva este alaturi de dvs. si va intelege. Uneori, suportul moral conteaza mai mult.

Horoscop contabil - CAPRICORN

(21 dec - 19 ian)

Eliberare. Ati stat mult timp captiv(a) intr-o amintire de demult, de care nu mai reuseati sa va eliberati, dar a sosit momentul sa dati totul uitarii si sa nu mai priviti spre trecut. Ori va impuneti sa nu va mai ganditi la ce a fost, ori apare altceva mai important in prezent care va distrage atentia de la aceasta amintire.
Sfatul astrologului: Puteti rezolva, finalmente, o problema mai veche careia abia acum i-a sosit timpul sa fie dusa la capat.

Horoscop contabil - VARSATOR

(20 ian - 18 feb)

Iritare. Aveti o stare de iritare ce poate crea probleme de comunicare in anturajul in care va aflati, dar ar fi pacat sa va eliberati nervii pe cine nu merita. Incercati sa va tineti sub control tensiunile interioare si sa ignorati motivele de enervare care apar la orice pas.
Sfatul astrologului: Dupa ce le veti ignora o data, de doua ori, deja veti vedea ca a ramane impasibil(a) in fata provocarilor este mult mai folositor decat eventualele explozii temperamentale.

Horoscop contabil - PESTI

(19 feb - 20 mar)

Confruntare. Va asteapta o confruntare aprinsa de forte – un examen, un concurs, o intrevedere cu un rival –, dar nu va temeti. Aveti multa incredere in cunostintele si stapanirea dvs. de sine, incat sunteti sigur(a) ca va veti descurca foarte bine.
Sfatul astrologului: Sunteti pregatit(a), ca atare emotiile dvs. – care sunt, de obicei, imense – pot fi usor controlate. Abia asteptati confruntarea!

NOUTATI din Legislatia Contabila

Decontarile de la A la Z


Atentie la 5 tipuri de operatiuni de decontare care pun probleme in practica
 1.  Decontarea prin compensare
 2.  Darea in plata in contul dividendelor
 3.  Avantaje in natura sau cheltuieli sociale
 4.  Decontarea achizitiilor/vanzarilor cu plata in rate
 5.  Decontarile din operatiuni in participatie

Lucrarea Decontarile de la A la Z, realizata de reputatul specialist Olga Crevelescu, are marele merit ca grupeaza intr-un singur loc explicatii profesioniste si complete despre toate tipurile de decontari!

...Vezi AICI detalii complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
horoscopcontabil


Data aparitiei: 24 Septembrie 2007

Votati articolul "Horoscop contabil 24.09.2007":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X