email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Horoscop contabil 01.10.2007

horoscopcontabil

                              Horoscop contabil 01.10.2007

Horoscop contabil - Berbec

Sunteti creativ si plin de energie, decis sa va afirmati pe plan profesional si în societate. Aveti multa putere de munca si ambitie. Atentie la implicarea factorului sentimental în viata profesionala!

Horoscop contabil - Taur

Aveti o intuitie foarte buna în ceea ce priveste afacerile si mult noroc în speculatiile financiare. Sunt posibile mari fluctuatii ale bugetului. Acum aveti posibilitatea sa va afirmati în plan social si la locul de munca, mai ales prin talentele artistice, si simtiti dorinta de a trai în lux, de a achizitiona obiecte valoroase, poate chiar obiecte de arta.

Horoscop contabil - Gemeni

Este posibil ca astazi sa aiba loc rasturnari de situatie în ceea ce priveste statutul socio-profesional. Probabil ca va veti schimba locul de munca sau veti fi promovat la locul de munca actual. În orice caz, se pare ca veti fi mai original si mai inventiv decât pâna acum, iar ideile bune va vor aduce aprecierea sefilor.

Horoscop contabil - Rac

Astazi sunteti mai autoritar la serviciu, mai perseverent si mai hotarât în a obtine recunoasterea meritelor. Nu este exclus sa se petreaca anumite schimbari la locul de munca.

Horoscop contabil - Leu

Sunteti plin de energie, inventiv si combativ, dar suficient de diplomat fata de sefi sau de colegi. Profitati de aceasta perioada pentru a finaliza proiecte, pentru a va pune în valoare talentele artistice sau pentru a va ocupa de sarcini ce necesita un efort sustinut. Nu este o perioada buna pentru a începe noi proiecte, chiar daca va simtiti înstare sa va ocupati de mai multe lucruri în acelasi timp. Cine fuge dupa doi iepuri, nu prinde nici unul - cel putin în aceasta perioada.

Horoscop contabil - Fecioara

Astazi veti fi mai preocupat/a de tot ceea ce se petrece la serviciu si in planul sanatatii dvs. Dispuneti de o intuitie mai buna, inclusiv în domeniul financiar. Sunteti mai receptiv la dorintele altora, dar totodata mai nesigur si influentabil. Este o perioada buna pentru activitatile artistice.

Horoscop contabil - Balanta

Veti avea un plus de inspiratie, originalitate si optimism fata de colegii de munca. Daca lucrati într-un domeniu artistic, va puteti baza pe inspiratia creatoare din aceasta perioada. S-ar putea ca relatia cu un coleg sa treaca barierele unei relatii profesionale si sa deveniti mai apropiati.

Horoscop contabil - Scorpion

Astazi veti fi mai hotarât si mai perseverent pentru a va spori veniturile. Va concentrati asupra situatiei financiare si va straduiti sa "scoateti bani si din piatra seaca", asumându-va riscuri mai mari. ceea ce va face mai ambitios si mai eficient decât oricând în câstigarea banilor. Apar câstiguri rapide, dar si cheltuieli neprevazute, poate si datorita faptului ca sunteti tentat sa va asumati riscuri cam mari.

Horoscop contabil - Sagetator

Este posibil sa înregistrati câstiguri rapide, dar si pierderi bruste. Prin urmare, este recomandabil sa fiti foarte atent si sa nu actionati în functie de impulsuri de moment. Sunteti tentat sa cheltuiti cam mult pe obiecte de lux si riscati sa aruncati pe fereastra tot ce ati reusit sa strângeti pâna acum. înzestreaza cu creativitate si simt estetic. Daca lucrati într-un domeniu artistic, veti avea o perioada excelenta.

Horoscop contabil - Capricorn

Daca pâna acum ati crezut ca intuitia e ceva de domeniul paranormalului, astazi veti beneficia de ea din plin si va va ajuta mult în domeniul financiar, în activitatile speculative si altele. Ascultati-va intuitia si veti vedea ca poate aduce mai multe roade decât ratiunea. Totusi, exista o perioada în care ar fi bine sa nu va bazati atât de mult pe intuitie, ci sa fiti mai practic si cu "ochii în patru", pentru ca puteti fi pacalit usor.

Horoscop contabil - Varsator

Astazieste posibil sa obtineti bani din surse mai neobisnuite, din activitati ce necesita originalitate si inventivitate. Cum de obicei sunteti un altruist, oricine va sta în preajma dumneavoastra va avea motive de bucurie, pentru ca veti fi foarte darnic. Puteti beneficia de sprijin financiar din partea femeilor, dar aveti grija sa nu faceti cheltuieli exagerate pentru bijuterii etc.

Horoscop contabil - Pesti

Astazi aveti ambitii mari pe plan profesional si doriti sa deveniti cât mai puternic si independent. Ati depasit pericolul de a pierde o buna parte din puterea sau prestigiul de care va bucurati, sau sa ramâneti fara o parte din sprijinul pe care va bazati.

NOUTATI Contabile 2024

Manualul de Inventariere a fost actualizat cu Legea 296/2023 si OMFP 1447/2023!


 ATENTIE!

Acum exista reguli noi privind procedura de inventariere, introduse de:

  • Codul fiscal
  • OMFP 3067/2018
  • Legea 163/2018 care permite distribuirea de dividende pe parcursul anului
  • OMFP 3103/2017
  • Legea 296/2023 privind unele masuri fiscal-bugetare pentru asigurarea sustenabilitatii financiare a Romaniei pe termen lung
  • OMFP 1447/2023 pentru modificarea si completarea unor reglementari privind documentele financiar-contabile

  Explicatii complete gasiti in ghidul Manualul de inventariere. Societati comerciale. PFA. ONG.

...Vezi AICI detaliile complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
horoscopcontabil


Data aparitiei: 01 Octombrie 2007

Votati articolul "Horoscop contabil 01.10.2007":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X