email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Horoscop contabil perioada 5 - 11 noiembrie 2007

horoscopcontabil

              Horoscop contabil perioada 5 - 11 noiembrie 2007

BERBEC ( 21 Martie - 19 Aprilie)

Berbecii vor avea o saptamana foarte solicitanta din punct de vedere afectiv. Li se va cere ajutorul intr-o problema importanta, un prieten, sau o ruda apropiata, va trece prin ceva neplacut si va avea nevoie de ei. Vor sti sa fie la inaltimea asteptarilor, dar acest lucru va insemna mult stres, nesomn, griji si uneori chiar neglijarea sarcinilor de serviciu. Se vor vedea impiedicati sa-si duca la indeplinire unele planuri din viitorul apropiat, din cauza lipsei banilor, insa nu trebuie sa dispere, de undeva le va veni un ajutor. In dragoste, risc mare de cearta din cauza unor gelozii absurde.

TAUR ( 20 Aprilie - 20 Mai)

Timp numai bun pentru creatie, ceea ce iti va permite sa realizezi multe din ideile tale. Trebuie sa fi hotarat si sa ai initiativa pentru a pastra situatia sub control, ceea ce nu va fi usor dar este necesar. O nouã experienta din saptamana aceasta iti va deschide noi oportunitati. Sunt favorizate intalnirile cu prietenii. Este o situatie favorabila pentru judecarea proceselor.

GEMENI ( 21 Mai - 21 Iunie)

Rabdarea si diplomatia va sunt straine intreaga saptamana. Ii puneti la grea incercare pe toti colegii si din cauza tendintei de a colabora cu specialisti contestati de toata lumea. Chiar le declarati celor dragi ca doriti o schimbare majora. Cei care au probleme familiale sau de sanatate trec printr-o perioada mai dificila. Se pot instala nevroze, oricum apar nemultumiri din cauza stresului si a programului care se schimba permanent. Vineri este singura zi in care puteti primi bani.

RAC ( 22 Iunie - 22 Iulie)

Fara evenimente deosebite in profesiune ; totusi, castigul dvs. este foarte „subtirel”. Poate ar trebui sa cautati un job part-time sau alta modalitate de castig suplimentar. In orice caz, nu imprumuturi. In dragoste este o perioada de acalmie sau poate relatiile incep sa se „raceasca”. Nu faceti gesturi necugetate in amor ; ascultati-va intuitia. Luna Noua din 10.XI este favorabila doamnelor si domnisoarelor dar, nici domnii nu au a se plange. Nici un semn de afectiuni in privinta sanatatii. Doar ca nu este bine sa abuzati de nici un fel de bautura.

LEU ( 23 Iulie - 22 August)

Promoveaza propriile interese! Sunteti plini de energie - energia de care aveti atata nevoie. Pe de alta parte este bine sa folositi cat mai multe ocazii si sa va relaxati. Nu va implicati in conflicte - nu sunteti un bun mediator. Foarte bune rezultate in domeniul financiar si al relatiilor sociale. Un posibil chilipir. Adica vei profita de o situatie conjuncturala, si/sau vei culege o parte din profiturile ce provin din aranjamentele altora. Fara nici o suparare, fara nici un repros - fiecare pare ca joaca pe „tabla" lui proprie fara sa-i pese de ceilalti, spune Neptun! Pe de alta parte suferi in continuare de niste „rani" mai vechi sau mai noi, spune pozitia lui Saturn - de o anumita imagine neclara trecatoare, dar inca prezenta in cercurile anturajului tau.

FECIOARA ( 23 August - 22 Septembrie)

Folositi-va abilitatile organizationale pentru a planui un eveniment social sau o intalnire importanta la inceputul acestei saptamani. Organizati o petrecere-surpriza la care invitati si persoane necunoscute. Aveti insa mare grija, s-ar putea ca aceea care va avea o mare surpriza... neplacuta sa fiti chiar dumneavoastra. Nu sunteti agreata de toata lumea si deveniti nervoasa. Bugetul minim va diminueaza exuberanta si deveniti melancolica. Este posibil ca o ruda sau un prieten sa plece in alta localitate sau tara, iar acest fapt sa va afecteze mai mult decat ati fi crezut. Nu sunteti in forma si ar trebui sa consultati un medic. S-ar putea sa intrati in cateva situatii incurcate miercuri sau joi, dar cineva va ajuta sa iesiti. Primiti sfaturi si suport. Vineri si Sambata sunt zile foarte bune pentru a fi dumneavoastra inseva. Totusi, pentru ca astrele sunt de partea dumneavoastra, faceti fata cu brio lucrurilor pe care le aveti de facut si toata atentia este indreptata spre dumneavoastra.

BALANTA ( 23 Septembrie - 22 Octombrie)

Aveti ocazia in aceasta saptamana sa duceti mai departe legaturile dvs. de serviciu/afaceri. Comunicati eficient cu sefii dvs. si aveti bune relatii cu colegii. Asta va faciliteaza castiguri importante si nu veti duce lipsa de bani. In dragoste este o perioada mai zbuciumata : „du-te-ncolo, vino-ncoace ; lasa-ma si nu-mi da pace” - cam asa se poate descrie relatia de dragoste. Luna Noua din 10.XI este favorabila castigurilor banesti, daca aveti asupra dvs. ceva din argint : inel, brosa, lantisor, moneda. Sanatatea va avea de suferit din cauza racelii sau gripei. De ce sa nu va faceti un vaccin anti-gripal ?

SCORPION ( 23 Octombrie - 21 Noiembrie)

Vise, intuitie si alte lucruri care nu au legatura cu logica au o importanta deosebita la inceputul acestei saptamani. Ascultati-va vocea interioara si lasati-va subconstientul sa prevada enigmele. In jurul zilei de miercuri sau joi, cateva certuri va capteaza atentia; tineti-le sub control calm, pentru a reduce factorul de stres. Starea dumneavoastra sufleteasca se imbunatateste daca va exteriorizati si acordati timp, bani ori atentie (sau toate trei) pentru o cauza buna, vineri sau sambata. Un week-end fericit petrecut alaturi de familie si de prieteni. Nu faceti multe din lucrurile pe care vi le-ati propus, dar va relaxati si asta este cel mai important. Nu uitati totusi de responsabilitati. Cei mai stresati sunt nativii care incearca sa-si anuleze elanurile de a planifica viata copiilor lor cu meticulozitate. Persoana iubita incearca sa le ofere sansa unor activitati care sa ii scape de pesimism. Totusi, sunteti prea exagerata in privinta familiei si deveniti cicalitori. Duminica fiti calma cu toata lumea, chiar si cu dumneavoastra.

SAGETATOR ( 22 Noiembrie - 21 Decembrie)

Mai multa prudenta nu a stricat nimanui... Este o perioada de timp plina si densa, dar si cu realizari notabile in prima parte, iar in a doua parte cu distractii si buna-dispozitie. Doar esti gata mereu pentru distractii! Dar nu neaparat din cauza asta... Incepe sa se configureze o noua situatie in care esti, din nou... sarea in bucate! Dar si seri placute si confortabile! Traieste intens si cu placere! Timpul trece. Parca cu o viteza din ce in ce mai mare. Horoscopul tau este bine aspectat, mai ales in partea de "investitii si castiguri". Si cu norocul stai bine! Sigur, necazurile sunt tot cele pe care le stii, dar un necaz care dureaza mai mult de doua luni devine viata cotidiana.

CAPRICORN ( 22 Decembrie - 19 Ianuarie)

Daca intarziati la intalnirea de "afaceri " de luni, veti recupera sansele poate de abia luna viitoare. Patronii au sanse bune de reusita si marti, in cazul in care accepta propunerile nativilor din Leu. Joi si vineri, mici scandaluri in familie. Intrati in conflict cu o prietena Leoaica miercuri, pe care o puteti neutraliza insa usor cu ajutorul unui prieten comun. Sexul este preocuparea de zi cu zi, dar si sectorul profesional este deosebit de bine aspectat. Rude carcotase si invidioase.

VARSATOR ( 20 Ianuarie - 18 Februarie)

Saptamana aceasta promite un succes improbabil in realizarea ideilor sau planurilor. Inlatura detaliile nesemnificative si concentreaza-te asupra celor mai importante. Acum poti face un apreciabil pas mai departe in afacerile tale. Fi plin de tact, dar in acelasi timp prezinta-ti la modul cel mai corect interesele in discutia cu seful tau.

PESTI ( 19 Februarie - 20 Martie)

Pentru Pesti, a venit momentul sa se apuce de treaba: toate proiectele amanate pana acum se vor acumula si ii vor coplesi, daca nu se apuca urgent de ele. Niste reverii romantice ii vor impiedica sa se concentreze la ceea ce este cu adevarat important. Nu e momentul pentru complicatii amoroase, pentru ca asa vor pierde timp pretios. Cei cuplati se vor bucura de cateva momente deosebit de tandre la sfarsitul saptamanii. Pot sa stea linistiti in privinta banilor, acestia vor veni la data asteptata.

NOUTATI Contabile 2024

A aparut: Ghidul Practic al Monografiilor Contabile 2024


Nu rata ghidul practic care te scoate acum din impasul generat de orice inregistrare contabila!

76 monografii, de maxima actualitate, intocmite impecabil, dezvoltate dupa o structura completa:

Prezentarea cadrului legal
• Noutatile legislative legate de subiectul dezbatut
• Tratamentul contabil exemplificat prin cazuri practice si exemple
• Inregistrarile contabile aferente fiecarui caz practic prezentat
• Tratamentul din punct de vedere fiscal, al TVA si al impozitului pe profit
• Atentionari, recomandari, sfaturi referitoare la subiect

...Vezi AICI detaliile complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
horoscopcontabil


Data aparitiei: 05 Noiembrie 2007

Votati articolul "Horoscop contabil perioada 5 - 11 noiembrie 2007":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X