email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Atentie! Examen la Camera Consultantilor Fiscali

Bine v-am gasit,

    Editorial                                                                                                       

Examen la Camera Consultantilor Fiscali

Indiferent ca suntem de acord sau nu, tot ceea ce ni se intampla acum, in viata, este rezultatul unor alegeri facute in trecut. Ne generam viitorul prin alegerile facute in prezent, clipa de clipa. Intotdeauna luam decizii pe baza a ceea ce stim. Din pacate, majoritatea oamenilor nu-si exploreaza aproape niciodata convingerile profunde pentru a vedea daca le-au ales in mod constient. Reactionam automat, inconstient la stimulii lumii exterioare, datorita programarii preluate de la generatiile trecute si facem de cele mai multe ori alegeri care nu ne dau forta, nu ne sunt de folos.

Aproape intotdeauna oamenii iau decizia de a face sau a nu face ceva pe baza emotiilor simtite in acel moment. Este, din pacate, cel mai defectuos mod de a decide ceva, deoarece, din cauza intensitatii emotiilor nu poti vedea clar lucrurile. Si faci alegeri pe care mai tarziu, judecand la rece, ajungi sa le regreti.

In momentul in care simtim o emotie puternica, cel mai indicat ar fi sa nu luam decizii importante pana cand ele dispar. Trebuie sa amanam decizia pana intr-un moment in care suntem linistiti si putem accesa adevarata simtire intuitia. O adevarata alegere implica ideea de constienta. Fara ea, nu ai posibilitatea de a face o alegere in adevaratul sens al cuvantului.

Cel mai indicat ar fi, atunci cand facem o alegere, sa ne intrebam : care sunt posibilele consecintele ale alegerii pe care sunt pe punctul de a o face ? De cele mai multe ori noi facem ceea ce ne aduce placerea pe termen scurt, dar inevitabil suferinta pe termen lung.

Conditionarea e destul de puternica, si e nevoie de lucru intens cu tine insuti pentru a reusi sa obtii acea capacitate de "a amana placerea pe termen scurt" si a o transforma intr-un castig si mai mare pe termen lung.

Tot ce suntem acum sau vom fi depinde numai de noi!

Fiecare dintre noi ne cunostem aspiratiile, intentiile si strategia de viitor. Anul acesta, in perioada 8-9 decembrie, 4000 de persoane si-au anuntat intentia de a participa la examenul pentru accesul la profesiunea de consultant fiscal.

Pentru mai multe detalii apasati aici

Ec. Maria Badoi

    Stirile zilei                                                                                                  

Analistii internationali incep sa fie pesimisti in ceea ce priveste economia Romaniei

Analistii internationali se asteapta la mentinerea sau chiar inrautatirea situatiei economice a Romaniei, potrivit unui studiu realizat de Erste Bank si Centrul pentru Cercetari Economice Europene, majoritarea celor intervievati apreciind insa ca situatia actuala este acceptabila...

Emigrantii romani asigura cinci procente din PIB

Un raport al Bancii Mondiale pozitioneaza tara noastra pe locul 10 in lume in topul celor mai harnici angajati de peste hotare. Sumele de bani pe care le vor trimite in acest an acasa muncitorii romani care lucreaza in strainatate se apropie de 7 miliarde de dolari, adica aproximativ 5% din Produsul Intern Brut...

Constructiile de locuinte au explodat

Piata constructiilor de locuinte si-a intensificat cresterea, stimulata de relaxarea creditarii si de banii trimisi de romanii din strainatate. In primele 9 luni din acest an au fost finalizate 28.285 de locuinte, cu 7.555 mai multe decat in intervalul similar din 2006, a anuntat ieri Institutul National de Statistica (INS)...

O zi minunata!

NOUTATI Contabile 2024

Cum sa „citesti” si sa interpretezi perfect o balanta contabila?


Ghidul practic Balanta de verificare de la A la Z. Analize, corelatii, studii de caz vine in ajutorul dvs. pentru a va scapa de:

• erori de inregistrare aducatoare de amenzi usturatoare din partea inspectorilor veniti in control
• lipsa de cunostinte temeinice din domenii conexe
• lipsa de experienta in lucrul cu conturile, mai ales cand acestea sunt noi, renumerotate ori abrogate!
• incapacitatea de a lua masuri profitabile prin ajustarea balantei pentru profit maxim
• riscul incalcarii legislatiei in vigoare.

Simplifica-ti si securizeaza-ti munca!

...vezi AICI lista completa >>


Data aparitiei: 04 Decembrie 2007

Votati articolul "Atentie! Examen la Camera Consultantilor Fiscali":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X