email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Se duc zapezile

Se duc zapezile

Incet, dar sigur, se topesc muntii de noroi. S-a numit zapada atunci cand a venit din nori. Acum in orase e noroi, o zloata fara sfarsit, de colo pana colo.

Se duce iarna, iar sufletul meu de copil tot mai spera intr-o noua ninsoare, in ciuda aspectului neajutorat al orasului.

Oare nu sentimentul acesta este cel care ne lipseste in fiecare zi: dorinta de a vedea lumea din jurul nostru cu ochi de copil?! Ne pierdem printre calcule, formule, statistici, facturi… Este o lume a cifrelor, iar noi suntem acolo, parte a ei, respirand virgule, puncte si semne de-ntrebare.

Ce bine ne-ar fi sa putem simti bucuria unui lucru simplu!

Urma pe cerul albastru a unui avion sa ne induca visarea si dorinta de a calatori in necunoscut; sa ne imaginam in locuri exotice. Sa ne dorim sa ajungem acolo cu toata fiinta noastra si numai asa o vom face.

Sa ne bucure silueta unui copac cu o coroana perfecta. Sa ne imaginam flori pe ramurile lui, cand afara e ceata si iarna.

Sa ne abandonam unui ritm mai lent al vietii. Trec zambete si vise frumoase pe langa noi, pe care nu mai reusim sa le vedem, in alergarea noastra zilnica.

Da, haideti sa ne dorim o ninsoare proaspata si pura, chiar daca dintr-un covor imaculat se va transforma in curand intr-o baltoaca.

…Asa cum merita sa vada fluturele lumina, un timp atat de scurt si efemer, dupa care zborul lui sa ramana numai pe retina noastra, spre bucurie si visare.

Liliana Grigore

NOUTATI din Legislatia Contabila

Decontarile de la A la Z


Atentie la 5 tipuri de operatiuni de decontare care pun probleme in practica
 1.  Decontarea prin compensare
 2.  Darea in plata in contul dividendelor
 3.  Avantaje in natura sau cheltuieli sociale
 4.  Decontarea achizitiilor/vanzarilor cu plata in rate
 5.  Decontarile din operatiuni in participatie

Lucrarea Decontarile de la A la Z, realizata de reputatul specialist Olga Crevelescu, are marele merit ca grupeaza intr-un singur loc explicatii profesioniste si complete despre toate tipurile de decontari!

...Vezi AICI detalii complete <<


Data aparitiei: 19 Ianuarie 2008

Votati articolul "Se duc zapezile":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

  • Conturi in afara bilantului: exemple de operatiuni pentru care este necesar sa le folosim

    • Drepturile si obligatiile, precum si unele bunuri care nu pot fi integrate in activele si datoriile entitatii se inregistreaza in contabilitate in conturi in afara bilantului, denumite si conturi de ordine si evidenta. Conturi in afara bilantului: ce trebuie sa stiti In aceasta categorie sunt cuprinse: - angajamente (giruri, garantii, cautiuni) acordate sau primite in relatiile cu tertii; - imobilizari corporale luate cu chirie; - va...» citeste mai departe aici

  • Ordin de deplasare: model, ce este si cand se intocmeste

    • Pentru contabili, ordinul de deplasare este un document esential in procesul de inregistrare si monitorizare a cheltuielilor asociate calatoriilor de serviciu. Prin intermediul acestuia, se poate efectua o urmarire precisa a costurilor legate de transport, cazare si alte cheltuieli aprobate in cadrul acestora. In articolul de fata, ne propunem sa discutam despre importanta ordinului de deplasare si sa evidentiem principalele aspecte importante pentru contabili. ...» citeste mai departe aici

  • Esalonarea la plata a datoriilor: ce conditii trebuie indeplinite

    • Esalonarea la plata reprezinta un aranjament de plata in rate a obligatiilor fiscale restante ale debitorilor aflati in dificultate generata de lipsa temporara de disponibilitati banesti. Esalonarea la plata a datoriilor este prevazuta in Codul de procedura fiscala, fiind esalonare clasica si esalonare simplificata. Va prezentam, mai jos, principalele conditii pentru cele 2 mecanisme de esalonare la plata a datoriilor. Esalonare...» citeste mai departe aici

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X