email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ordinul nr. 2032/776/2020 - Procedura de avizare tehnica a caselor de marcat a fost MODIFICATA

Ordinul nr. 2032/776/2020 - Procedura de avizare tehnica a caselor de marcat a fost MODIFICATA
case de marcatanafaparate fiscale

Procedura de avizare tehnica a modelelor de aparate de marcat electronice fiscale a suferit o modificare prin Ordinul nr. 2032/776/2020. Actul normativ a fost publicat in Monitorul Oficial nr. 580 din 2 iulie 2020 si a intrat in vigoare de la aceeasi data.

Mai exact, Ordinul nr. 2032/776/2020 modifica art. 10 din Procedura de avizare tehnica a caselor de marcat. "Institutul National de Cercetare-Dezvoltare in Informatica - ICI Bucuresti verifica si/sau testeaza cerintele prevazute de normele metodologice referitoare la comunicatia aparatelor de marcat electronice fiscale in modul de lucru online, cu exceptia functiilor care vizeaza transmiterea de mesaje intre Sistemul informatic national de supraveghere si monitorizare a datelor fiscale al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala prevazut de ordonanta de urgenta si aparatele de marcat electronice fiscale, si, respectiv, blocarea aparatelor de marcat electronice fiscale.", potrivit actului normativ.
 

Ordinul nr. 2032/776/2020: continutul actului normativ

Denumirea completa a actului normativ: Ordinul nr. 2032/776/2020 pentru modificarea art. 10 din Procedura de avizare tehnica a modelelor de aparate de marcat electronice fiscale definite la art. 3 alin. (2) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 28/1999 privind obligatia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, aprobata prin Ordinul ministrului finantelor publice si al ministrului comunicatiilor si societatii informationale nr. 3.247/1.179/2017

 

completarile ulterioare, si ale art. 7 alin. (6) din Hotararea Guvernului nr. 137/2020 privind organizarea, functionarea si atributiile unor structuri din cadrul aparatului de lucru al Guvernului,

ministrul finantelor publice si secretarul general al Guvernului emit urmatorul ordin:

Art. I. -

Articolul 10 din Procedura de avizare tehnica a modelelor de aparate de marcat electronice fiscale definite la art. 3 alin. (2) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 28/1999 privind obligatia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, aprobata prin Ordinul ministrului finantelor publice si al ministrului comunicatiilor si societatii informationale nr. 3.247/1.179/2017, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 30 din 12 ianuarie 2018, se modifica si va avea urmatorul cuprins:

"
Art. 10. -
Institutul National de Cercetare-Dezvoltare in Informatica - ICI Bucuresti verifica si/sau testeaza cerintele prevazute de normele metodologice referitoare la comunicatia aparatelor de marcat electronice fiscale in modul de lucru online, cu exceptia functiilor care vizeaza transmiterea de mesaje intre Sistemul informatic national de supraveghere si monitorizare a datelor fiscale al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala prevazut de ordonanta de urgenta si aparatele de marcat electronice fiscale, si, respectiv, blocarea aparatelor de marcat electronice fiscale."
 

Art. II. -

Prezentul ordin se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.


de Ghinea Viorica

NOUTATI Contabile 2024

Cum sa „citesti” si sa interpretezi perfect o balanta contabila?


Ghidul practic Balanta de verificare de la A la Z. Analize, corelatii, studii de caz vine in ajutorul dvs. pentru a va scapa de:

• erori de inregistrare aducatoare de amenzi usturatoare din partea inspectorilor veniti in control
• lipsa de cunostinte temeinice din domenii conexe
• lipsa de experienta in lucrul cu conturile, mai ales cand acestea sunt noi, renumerotate ori abrogate!
• incapacitatea de a lua masuri profitabile prin ajustarea balantei pentru profit maxim
• riscul incalcarii legislatiei in vigoare.

Simplifica-ti si securizeaza-ti munca!

...vezi AICI lista completa >>

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
case de marcatanafaparate fiscale


Data aparitiei: 03 Iulie 2020

Votati articolul "Ordinul nr. 2032/776/2020 - Procedura de avizare tehnica a caselor de marcat a fost MODIFICATA":
Rating:

Nota: 3.9 din 5 din 5 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X