email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Guvernul are in plan doua masuri de sprijin pentru fermieri. Beneficiarii vor primi credite cu garantii de stat si dobanda subventionata

Guvernul are in plan doua masuri de sprijin pentru fermieri. Beneficiarii vor primi credite cu garantii de stat si dobanda subventionata
fermieriimm investajutor de stat

Guvernul Romaniei pregateste doua masuri financiare pentru a veni in sprijinul fermierilor care au fost afectati de pandemia Covid-19. Una vizeaza sectorul viticol, iar cealalta se prezinta sub forma programului IMM Invest si va permite beneficiarilor eligibili sa primeasca credite cu garantii de stat si dobanda subventionata. 
 

Sprijin de 500 de euro pe hectar pentru producatorii din sectorul viticol 

Unul dintre actele normative adoptate saptamana trecuta, in sedinta de Guvern, prevede oferirea unui ajutor de stat pentru sectorul viticol. Comisia Europeana, la propunerea Guvernului Orban, a aprobat o schema de ajutor de stat in valoare de aproape 60 de milioane de lei pentru producatorii din sectorul viticol care au fost afectati de efectele pandemiei COVID-19. Dupa aprobarea acestei scheme de ajutor de stat de catre Comisia Europeana, guvernul a adoptat in sedinta de guvern proiectul de ordonanta de urgenta pentru instituirea acestui ajutor de stat. Este vorba despre un ajutor acordat producatorilor din sectorul vitivinicol in cuantum de 500 de euro pe hectar, dar nu mai mult de 100.000 de euro pe beneficiar. Bugetul total al acestui program este de 60 de milioane de lei, potrivit unui anunt facut de Ionel Danca, seful cancelariei prim-ministrului.
 

Programul Agro Invest va ajuta fermierii sa obtina credite cu garantii de stat si dobanda subventionata

Alta masura de sprijin adoptata de guvern este sub forma programului IMM Invest. Noul program se va numi Agro Invest si va permite fermierilor sa beneficieze de acces la finantare bancara prin credite cu garantii de stat si dobanda subventionata.  
Prin acest program, se acorda un plafon de garantii de stat de un miliard de lei pentru fermierii care vor accesa credite pentru capital de lucru si pentru investitii cu garantii de stat si cu dobanda subventionata, la fel ca in programul IMM Invest. 


de Ghinea Viorica

NOUTATI Contabile 2024

Cum sa „citesti” si sa interpretezi perfect o balanta contabila?


Ghidul practic Balanta de verificare de la A la Z. Analize, corelatii, studii de caz vine in ajutorul dvs. pentru a va scapa de:

• erori de inregistrare aducatoare de amenzi usturatoare din partea inspectorilor veniti in control
• lipsa de cunostinte temeinice din domenii conexe
• lipsa de experienta in lucrul cu conturile, mai ales cand acestea sunt noi, renumerotate ori abrogate!
• incapacitatea de a lua masuri profitabile prin ajustarea balantei pentru profit maxim
• riscul incalcarii legislatiei in vigoare.

Simplifica-ti si securizeaza-ti munca!

...vezi AICI lista completa >>

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
fermieriimm investajutor de stat


Data aparitiei: 02 Decembrie 2020

Votati articolul "Guvernul are in plan doua masuri de sprijin pentru fermieri. Beneficiarii vor primi credite cu garantii de stat si dobanda subventionata":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 2 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X