email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele mai citite carti ale anului 2021: ce au citit romanii in pandemie

Cele mai citite carti ale anului 2021: ce au citit romanii in pandemie
dezvoltare personalacarte

La inceput de an, obisnuim sa trage linie si sa ne amintim de realizarile anului trecut, dar si sa ne proiectam rezolutiile pentru viitor. Cele mai citite carti ale anului 2021 ne demonstreaza ca romanii si-au schimbat directia in viata in noul context pandemic.

Obiceiurile de lectura ale romanilor s-au schimbat in pandemie, apetitul pentru carti de dezvoltare personala, istorie si fictiune crescand considerabil in ultima perioada. 

Atunci cand vrei sa iei o pauza de respiro de la activitatile contabile si fiscale, delecteaza-te cu cele mai ravnite carti ale anului 2021. Descopera in continuare cum arata topul cu cele mai vandute titluri ale anului trecut.

Profita de reducerile de inceput de an si comanda si tu cartile dorite. ►

Cele mai citite carti ale anului 2021


Confiteor, de Jaume Cabré

Bestsellerul international Confiteor (in romana: Marturisesc) a fost cea mai apreciata carte a anului 2021. Romanul spune povestea lui Adria Ardevol care s-a nascut intr-o lume lipsita de iubire. Ea creste invatand sa-si spioneze parintii, martor al pasiunii tatalui sau pentru obiectele de anticariat, in special pentru o misterioasa si pretioasa vioara ce-si are propriul nume, dar si captiv al unui univers interior imaginar. 

Cand corpul spune nu. Costul stresului ascuns, de Gabor Maté


Nu exista oameni care sa nu fi trecut prin episoade de stres acut, fie el provocat de fenomene exterioare, fie produs din cauze interioare. Boala secolului al XXI‑lea ne-a facut pe toti sa simtim macar de cateva ori in viata ca am ajuns la capatul puterilor, determinandu-ne sa luam masuri urgente ca sa restabilim echilibrul. Cartea este un semnal de alarma si o pledoarie pentru medicina biopsihosociala, una dintre cele mai bune cai prin care ne putem elibera de aceasta cumplita afectiune a epocii noastre. Descopera cum poti restabili echilibrul in viata ta


Minciuna lui Michelangelo. Catedrala in flacari, de Igor Bergler

Secretul lui Michelangelo are un potential atat de exploziv, incat simpla lui dezvaluire ar putea transforma intreaga crestinatate in scrum. 

Cartea alinarii, de Matt Haig

Cartea alinarii este pluta de salvare a lui Matt Haig: o colectie de note, liste, povesti scrise de-a lungul anilor, cu scopul de a-i reaminti sinelui din viitor ca lucrurile nu sunt mereu asa cum par. Surse literare sau filozofice din intreaga lume, istorie, stiinta, multe experiente personale sau povesti inspirationale – toate amestecate cu caldura si calmul scriitorului care ne reaminteste mereu ca e bine sa incetinim si sa apreciem frumusetea si hazardul existentei noastre.

Profesorul si nebunul: o poveste despre crima, insanitate si crearea Dictionarului Oxford, de Simon Winchester

Profesorul si nebunul este o poveste extraordinara despre crima, geniu si iubirea pentru cuvinte, transformata in obsesie, care ne spune cum a luat nastere Dictionarul Oxford, unul dintre monumentele culturale ale perioadei victoriene, ale carui importanta si prestigiu daiunuie si astazi.

Fecioarele, de Alex Michaelides

Autorul bestsellerului international Pacienta tacuta le ofera cititorilor un thriller literar captivant care impleteste mitologia greaca, psihologia, obsesia si crima. Edward Fosca e un ucigas. In privinta asta, Mariana n-are nici o indoiala. Dar Fosca e intangibil. Profesor de tragedie greaca la Cambridge, chipes si charismatic, este adorat de colaboratori si de studenti deopotriva – mai cu seama de membrele unei societati secrete cunoscute drept Fecioarele.

100 de femei afurisite. O istorie, de Hannah Jewell

Sunt 100 de femei care au scris istoria si care nu au lasat absolut nimic sa le stea in cale. Femeile din istoria de fata au fost considerate prea afurisite pentru vremea lor. Nu e de mirare ca, atunci cand citim despre (putinele) femei din istorie, ele sunt in general formale si constiincioase. Adevarul este ca istoricii (majoritatea barbati) indulcesc detaliile sau le exclud pe femeile care nu corespund imaginii lor idealizate, dar Hannah Jewell remediaza problema.

Atomic Habits. O cale usoara si eficienta de a-ti forma obiceiuri bune si a scapa de cele proaste, de James Clear

Inspirandu-se din cele mai noi descoperiri din biologie, psihologie si neurostiinte, James Clear a conceput un ghid usor de asimilat, cu ajutorul caruia obiceiurile bune devin inevitabile, iar cele rele, imposibile. Sfaturile din Atomic Habits sunt urmate si de antrenorii si jucatorii din NBA si NFL.

Descopera lista completa cu cele mai citite carti ale anului 2021. ►


de Ghinea Viorica

NOUTATI Contabile 2024

A aparut: Ghidul Practic al Monografiilor Contabile 2024


Nu rata ghidul practic care te scoate acum din impasul generat de orice inregistrare contabila!

76 monografii, de maxima actualitate, intocmite impecabil, dezvoltate dupa o structura completa:

Prezentarea cadrului legal
• Noutatile legislative legate de subiectul dezbatut
• Tratamentul contabil exemplificat prin cazuri practice si exemple
• Inregistrarile contabile aferente fiecarui caz practic prezentat
• Tratamentul din punct de vedere fiscal, al TVA si al impozitului pe profit
• Atentionari, recomandari, sfaturi referitoare la subiect

...Vezi AICI detaliile complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
dezvoltare personalacarte


Data aparitiei: 19 Ianuarie 2022

Votati articolul "Cele mai citite carti ale anului 2021: ce au citit romanii in pandemie":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 3 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X