email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Scapa de erorile din procesele de payroll cu un soft salarizare

Scapa de erorile din procesele de payroll cu un soft salarizare
softsoft salarizaresoft resurse umane

In orice companie, operatiunile de payroll trebuie gestionate cu grija maxima. Un soft salarizare, care poate fi integrat cu un software resurse umane, te ajuta sa eviti erorile de calcul de salarii. Astfel, ai parte de procese de salarizare eficiente, pentru a calcula rapid salariile angajatilor si pentru a face plata lor fara intarzieri. Prin implementarea si utilizarea unor solutii software potrivite pentru nevoile companiei tale, productivitatea angajatilor poate creste semnificativ.

Digitalizeaza calculul de salarii cu un soft salarizare

Un soft salarizare automatizeaza o mare parte din calculul de salarii si procesele de payroll. Impreuna cu un software resurse umane, face parte din categoria solutiilor digitale necesare in organizatiile care pun accent pe eficienta si productivitate ridicata, si care isi doresc sa reduca la minimum birocratia interna si consumul de hartie.

Pentru a calcula salariile, softul preia informatiile necesare pentru calcul, si anume: venitul brut al fiecarui angajat, numarul de ore lucrate, numarul de zile de concediu de odihna, numarul de zile de concediu medical, bonusuri, prime, retineri salariale, deduceri si altele, si efectueaza calculele necesare pentru a stabili salariul net. Prin automatizarea procesului, ai parte de acuratete in calculul salariilor iar riscul unor erori este minim.

Colecteaza rapid pontajul angajatilor

Un element esential in calculul veniturilor angajatilor este pontajul lunar al fiecaruia dintre ei, indiferent de felul in care isi desfasoara activitatea. Un software resurse umane, in care este disponibila o functionalitate dedicata pontajului, iti faciliteaza colectarea informatiilor despre orele lucrate. Prin intermediul acestei solutii digitale, poti prelua rapid datele despre prezenta angajatilor la locul de munca, pe care le introduci apoi intr-un soft salarizare pentru efectuarea calculelor. Astfel, programul de pontaj dintr-un software resurse umane te ajuta sa ai date precise, disponibile rapid, fara birocratie, care iti asigura un flux optim al proceselor de payroll.

Un soft salarizare te ajuta sa respecti legea

Respectarea legislatiei in vigoare in ceea ce priveste calcul de salarii este necesara pentru a evita sanctiuni si amenzi din partea statului, dar si alte situatii neplacute. Din cauza unor schimbari dese si complexe, uneori poate fi greu sa tii pasul cu toate aceste modificari. Un soft salarizare performant beneficiaza in permanenta de actualizari legislative, iar astfel eviti riscul de a incalca prevederile legale si ai siguranta ca efectuezi calculul de salarii in conformitate cu cerintele legale.
 

Generezi rapoarte fara erori cu un soft de payroll

Cu un soft salarizare complex poti genera rapid rapoarte precise, bazate pe date corecte, despre calculul de salarii si alte operatiuni de payroll, adresate managementului companiei sau institutiilor statului. Aplicatia iti ofera posibilitatea de a crea rapoarte simple sau detaliate despre costurile cu salariile angajatilor si alte date specifice. Aceste rapoarte sunt utile pentru a lua decizii informate in ceea ce priveste salarizarea si identificarea eventualelor discrepante sau anomalii in calculul de salarii.

Descopera solutii configurabile de salarizare si resurse umane 

Alege sa-ti simplifici activitatile de salarizare si resurse umane cu softuri intuitive, care sa-ti asigure un flux de lucru optim, fara erori. UCMS by AROBS este o companie dezvoltatoare de solutii software de payroll si HR configurabile si usor de utilizat, care te ajuta sa minimizezi birocratia si sa-ti imbunatatesti comunicarea interna. Specialistii UCMS by AROBS iti pot prezenta cele doua sisteme majore din portofoliul companiei, dp-Payroll, solutia de salarizare, si True HR, un software resurse umane. Trimite un email la sales@ucms.ro sau apeleaza numarul de telefon 0738 822 537, iar acestia iti vor oferi toate informatiile de care ai nevoie.

 


de Redactia Contabilul

NOUTATI din Legislatia Contabila

Decontarile de la A la Z


Atentie la 5 tipuri de operatiuni de decontare care pun probleme in practica
 1.  Decontarea prin compensare
 2.  Darea in plata in contul dividendelor
 3.  Avantaje in natura sau cheltuieli sociale
 4.  Decontarea achizitiilor/vanzarilor cu plata in rate
 5.  Decontarile din operatiuni in participatie

Lucrarea Decontarile de la A la Z, realizata de reputatul specialist Olga Crevelescu, are marele merit ca grupeaza intr-un singur loc explicatii profesioniste si complete despre toate tipurile de decontari!

...Vezi AICI detalii complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
softsoft salarizaresoft resurse umane


Data aparitiei: 30 Mai 2023

Votati articolul "Scapa de erorile din procesele de payroll cu un soft salarizare":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X