email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Regulamentul oficial al Concursului Cristale lichide pentru contabili

regulamentconcurscontabilitate


Regulamentul oficial al Concursului "Cristale lichide pentru contabili"

1. Organizatorul si durata Concursului

1.1. Organizator

Organizator al concursului este S.C. “RENTROP & STRATON – Grup de Editura si Consultanta in Afaceri” SRL cu sediul social in Bucuresti, Bd. Natiunile Unite nr. 4, bl. 107 A, Corpurile B7-C7, Sectorul 5, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului al Municipiului Bucuresti sub nr. J 40/8371/1995, Codul fiscal nr. R 7782311/1995, tel. 021.209.45.45.
Concursul urmareste recompensarea clientilor care au achizitionat un Consilier Contabilitate in perioada 20.03 – 19.04.2009 de pe site-ul www.contabilitateonline.ro.

1.2. Denumire. Durata. Locul desfasurarii

Concursul "Cristale lichide pentru contabili" permite participarea la tragerea la sorti, in vederea castigarii de premii, oricarei persoane care a achizitionat achizitionat un Consilier Contabilitate in perioada 20.03 – 19.04.2009 de pe site-ul www.contabilitateonline.ro., in conformitate cu conditiile si dreptul de participare detaliate mai jos. Concursul se va desfasura la sediul S.C. “RENTROP & STRATON – Grup de Editura si Consultanta in Afaceri” SRL cu sediul social in Bucuresti, Bd. Natiunile Unite nr. 4, bl. 107 A, Corpurile B7-C7, Sectorul 5.

2. Dreptul de participare

La concursul "Cristale lichide pentru contabili" pot participa toate persoanele care au achizitionat un Consilier Contabilitate si au trimis ordinul de plata pana la data de 19.04.2009. Acceptarea prevederilor si clauzelor prezentului regulament reprezinta o conditie esentiala pentru participarea la concurs. Nu pot participa angajatii S.C. “RENTROP & STRATON – Grup de Editura si Consultanta in Afaceri” SRL, precum nici parintii, copiii, fratii/surorile, sotii sau sotiile acestora, angajatii societatilor comerciale implicate in organizarea si desfasurarea tombolei, precum si membrii familiilor acestora pana la gradul II inclusiv (copii, parinti, frati/surori, sot/sotie).

3. Conditiile si modul de participare

Pentru fiecare Consilier Contabilitate achizitionat, participantul este inscris automat in concurs prin formularul de comanda completat la achizitionarea produsului. Extragerea castigatorilor se va face la sediul S.C. “RENTROP & STRATON – Grup de Editura si Consultanta in Afaceri” SRL .

4. Descrierea premiilor

In urma extragerii, concursul "Cristale lichide pentru contabili"va oferi 3 (trei) premii, respectiv 1 Televizor LCD, 1 espressor si 1 imprimanta multifuntionala.

5. Acordarea premiilor si anuntarea castigatorilor

Extragerea speciala va avea loc in ziua de Pasti, in data de 19.04.2009, la ora 19:00!
Numele castigatorilor vor fi afisate pe Contabilul.ro imediat dupa extragere.
Extragerea va fi publica, in prezenta unei comisii formate din reprezentantii S.C. “RENTROP & STRATON – Grup de Editura si Consultanta in Afaceri” SRL .

Locul de desfasurare al extragerii va fi la sediul S.C. “RENTROP & STRATON – Grup de Editura si Consultanta in Afaceri” SRL.

Acordarea premiilor se va realiza in ziua de 27 aprilie 2008, la sediul S.C. “RENTROP & STRATON – Grup de Editura si Consultanta in Afaceri” SRL Bd. Natiunile Unite nr. 4, bl. 107 A, Corpurile B7-C7, Sectorul 5. Castigatorii vor putea sa-si ridice premiul in baza actului de identitate.

Neprezentarea castigatorilor pentru ridicarea premiului pana la data de 30 aprilie 2009 echivaleaza cu renuntarea la premiul castigat, fara a mai putea emite vreo pretentie ulterioara cu privire la premiu. Castigatorii nu au posibilitatea primirii contravalorii in bani sau in alte obiecte a premiului si nici nu pot cere modificarea parametrilor premiului.

Participantii declarati castigatori la aceast concurs isi dau acordul neconditionat ca numele, adresa, imaginea, fotografia si materialele filmate cu el in calitate de castigatori sa poata fi facute publice si utilizate de catre organizator in materiale audio, foto si video, pe orice format, in mod gratuit. Numele castigatorilor va fi facut plublic pe site-ul www.contabilul.ro

6. Angajamente si verificarea dreptului de participare

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru formularele de comanda completate necorespunzator de catre client.

7. Confidentialitatea datelor

Organizatorul se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor la prezentul concurs si sa nu le dezvaluie tertilor fara consimtamantul scris al participantilor, in conformitate cu prevederile Legii nr.677/21.11.2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Participantii la concurs au dreptul de a solicita organizatorului, printr-o cerere scrisa, stergerea sau actualizarea datelor personale, in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001

8. Contestatii

Orice contestatie, reclamatie sau plangere cu privire la desfasurarea concursului, modul de desemnare a castigatorilor si de acordare a premiilor, se va face in scris, in maximum 3 zile calendaristice de la data extragerii.

Orice contestatie comunicata organizatorului dupa aceasta data nu va fi luata in considerare. Contestatiile se pot depune la sediul S.C. “RENTROP & STRATON – Grup de Editura si Consultanta in Afaceri” SRL din Bd. Natiunile Unite nr. 4, bl. 107 A, Corpurile B7-C7, Sectorul 5.

9. Regulamentul oficial

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament, orice modificare urmand a fi adusa la cunostinta publicului in 48 de ore. Prezentul regulament de participare este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant la adresa www.contabilul.ro

NOUTATI Contabile 2024

Marea Carte Verde a Monografiilor Contabile 2024


Nu rata ghidul practic care te scoate acum din impasul generat de orice inregistrare contabila!

76 monografii, de maxima actualitate, intocmite impecabil, dezvoltate dupa o structura completa:

Prezentarea cadrului legal
• Noutatile legislative legate de subiectul dezbatut
• Tratamentul contabil exemplificat prin cazuri practice si exemple
• Inregistrarile contabile aferente fiecarui caz practic prezentat
• Tratamentul din punct de vedere fiscal, al TVA si al impozitului pe profit
• Atentionari, recomandari, sfaturi referitoare la subiect

...Vezi AICI detaliile complete <<

Citeste mai multe articole pe aceeasi tema:
regulamentconcurscontabilitate


Data aparitiei: 20 Martie 2009

Votati articolul "Regulamentul oficial al Concursului Cristale lichide pentru contabili":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X