email
E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit 

"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"

Adauga adresa ta de e-mail pentru a primi Raportul Gratuit, oferit de Contabilul.ro.
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Patriciu despre Olteanu, proaspat uns viceguvernator BNR: labil psihic, excesiv de ambitios, lipsit de loialitate, de o inteligenta mediocra, dar siret si lipsit de moralitate

Omul de afaceri liberal Dinu Patriciu a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, ca liberalii l-au "trimis" pe Bogdan Olteanu la BNR "ca sa scape de el", mentionand ca are informatia de la un lider din BPC si comentand ca "toata lumea" dorea acest lucru si s-a gasit aceasta solutie, cinica, in opinia sa.

Intrebat cum comenteaza faptul ca PNL a acceptat ca Olteanu sa fie viceguvernator al BNR, Patriciu a spus ca "liberalii nu l-au acceptat, ci l-au timis acolo ca sa scape de el", mentionand ca lucrul acesta i-a fost relatat de un lider din BPC.

"Toata lumea voia sa scape de el si au gasit solutia asta, cinica dupa parerea mea", a apreciat Dinu Patriciu.

Omul de afaceri a mai facut o afirmatie in acest sens si intr-un comentariu pe forumul ziarului "Adevarul", dupa publicarea unui editorial, in care ii raspunde consilierului de stat la Presedintie Catalin Avramescu.

Comentariul lui Patriciu este extrem de critic la adresa acestuia si a lui Bogdan Olteanu, acesta din urma fiind catalogat drept "labil psihic, excesiv de ambitios, lipsit de loialitate, de o inteligenta mediocra, dar siret si lipsit de moralitate".

Omul de afaceri ii transmite lui Avramescu, in postarea de pe forum intitulata "Scurt raspuns catre un ajutor de canibal", ca ii raspunde la un comentariu pentru ca altfel risca sa se gandeasca, in vacanta in care se afla, nu numai la el, dar si "la toti ciumpalacii care polueaza viata publica romaneasca, dupa ce au gasit in ultimii cinci ani mediul fertil in care sa-si manifeste prin demagogie populista tendintele paranoiace".

"In sensul acesta foloseam formula «canibali dansand in jurul focului». Printre ei va includ nu numai pe dumneavostra, dar si pe domnul Bogdan Olteanu. Daca as fi cinic, as spune ca intr-o tara in care dumneavostra sunteti sef al Cancelariei prezidentiale poate fi si el linistit viceguvernator", scrie Patriciu.

El povesteste ca, in urma cu multi ani, l-a rugat un prieten sa-l angajeze pe Olteanu la Rompetrol.

"Dupa ce a facut testele psihologice, vicepresedintele meu pentru Resurse Umane a venit si mi-a spus ca-si da demisia daca il angajez pe acest individ. Labil psihic, excesiv de ambitios, lipsit de loialitate, de o inteligenta mediocra, dar siret si lipsit de moralitate. Nu l-am angajat. Si-a urmat cariera politica in care defectele l-au ajutat. L-a ajutat si un prieten al meu, prea comod ca sa-si poarte geanta singur. Acum liberalii l-au votat pentru aceasta pozitie asa cum mi-a spus cineva azi dimineata, ca sa scape de el. Deh, cinimsul politicienilor!", continua Patriciu.

Omul de afaceri ii mai transmite lui Avramescu, in mesajul postat pe forum, ca exista o singura deosebire intre acesta si Bogdan Olteanu. "El e mai siret. Dumneavoastra mai intr-o dunga. In rest, sunteti produsele aceleiasi stari bolnave a societatii romanesti incapabila inca sa-si selecteze si sa-si aprecieze elitele".

Contactat de MEDIAFAX, Dinu Patriciu a declarat, referitor la comentariul de pe forumul ziarului "Adevarul", ca nu este un comentariu la adresa lui Bogdan Olteanu, ci la adresa lui Bogdan Olteanu si Catalin Avramescu.

"Comentariul imi apartine, cu siguranta. Aflandu-ma in vacanta mi-am permis sa raspund pe forum unei obraznicii. Cei doi seamana ca doua picaturi de apa, cu o singura deosebire: unul e mai siret, celalat e mai intr-o dunga", a spus Patriciu, mentionand ca cel "mai siret" este Olteanu.

Parlamentul a votat, joi, lista celor noua membri ai Consiliului de Administratie al BNR, asa cum a fost propusa de Comisiile de buget-finante dupa audierile celor nominalizati de partidele parlamentare.

Cei noua membri ai CA al BNR investiti de Parlament, inclusiv cu functiile pe care urmeaza sa le detina, sunt Mugur Isarescu - presedinte al CA al BNR si guvernator al BNR, Florin Georgescu - prim-viceguvernator al BNR, membru al CA, Bogdan Olteanu si Cristian Popa, viceguvernatori si membri ai CA al BNR, iar Dinu Marin, Nicolae Danila, Virgil Stoenescu, Agnes Nagy si Napoleon Pop - membri ai CA al BNR.

NOUTATI Contabile 2024

A aparut: Ghidul Practic al Monografiilor Contabile 2024


Nu rata ghidul practic care te scoate acum din impasul generat de orice inregistrare contabila!

76 monografii, de maxima actualitate, intocmite impecabil, dezvoltate dupa o structura completa:

Prezentarea cadrului legal
• Noutatile legislative legate de subiectul dezbatut
• Tratamentul contabil exemplificat prin cazuri practice si exemple
• Inregistrarile contabile aferente fiecarui caz practic prezentat
• Tratamentul din punct de vedere fiscal, al TVA si al impozitului pe profit
• Atentionari, recomandari, sfaturi referitoare la subiect

...Vezi AICI detaliile complete <<


Data aparitiei: 12 Octombrie 2009

Votati articolul "Patriciu despre Olteanu, proaspat uns viceguvernator BNR: labil psihic, excesiv de ambitios, lipsit de loialitate, de o inteligenta mediocra, dar siret si lipsit de moralitate":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi

Urmareste-ne pe Google News

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri



ARTICOLE SIMILARE



Subiectele saptamanii

Atentie, Contabili!

Contabilitatea se schimba!
Cititi «Raportul Special Gratuit» oferit de specialistii nostri

DESCARCATI GRATUIT
Raportul Special
"E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
X